Børnehuset Egetræet
Børnehuset Egetræet
Skovstjernen: Skovlinien 23 og Kolle Kolle: Tornekrogen 64
3500 Værløse
ahs2@furesoe.dk
Skovstjernen: 72358080 Kollekolle: 72358190

Kalender

Velkommen til Egetræets webside. Her kan du læse om vores værdier og hverdag. Vi er en stor institution delt i to afdelinger, Skovstjernen og Kollekolle. Vi giver plads til forskellighed. Alle børn er unikke med plads til deres individuelle forudsætninger, men samtidig er de en del af fællesskabet. Her er vores tilsynsrapport.

Legepladsen i Skovstjernen


Vores dejlige legeplads

 

Vi har en stor, dejlig legeplads i Skovstjernen. Her oplever vi at børnene har mange muligheder for at udvikle sig motorisk både i træer, klatrestativer, gynger og det kuperede terræn. Vi har mange kroge hvor børnene kan lege uforstyrret og fordybe sig, også i de stille lege. Legepladsen er desuden et sted hvor børnene, på en anden måde end indenfor, har mulighed for at forvalte egne ressourcer og mærke egne grænser, samt respektere andres.

Legepladsen er også det sted, hvor børnene lærer hinanden at kende på tværs af stuerne, godt hjulpet på vej af de dage hvor vi har fælles frugt spisning, forskellige voksen igangsatte aktiviteter og vores faste båldag. Vi har et fælles ansvar for børnene og oplever også at børnene er rigtig gode til at hjælpe hinanden og hente hjælp hos en voksen, måske fra en anden stue, hvis der er brug for det. Samtidig er personalet til en hver tid opmærksomme på, at vi bevæger os rundt på legepladsen og er tilgængelige.

Vi er stolte af vores legeplads og alle de muligheder den byder på.